Hvilken slags bil skal jeg lede efter

posted in: Guide til køb af bil | 0

Når du køber en brugt bil, kigge efter en model, der har godt ry for pålidelighed og vil ikke miste sin værdi for hurtigt.

Kontrollér gas kilometertal og sikkerhed ratings. Undgå brugte luksusbiler, som de kunne være meget dyrt at vedligeholde.

Læs mere hvad man skal undersøge her: vælge den rigtige bil.

Din bedste chance er en 3-5 år gammel brugt bil, som en ny bil taber det meste af sin værdi i løbet af de første to år. Dit mål er at finde en velholdt bil, der ikke har store mekaniske problemer eller ulykker i fortiden.

En ejer bilen er endnu bedre. Det er fantastisk, hvis sælgeren eller en forhandler kan vise dig de service optegnelser at kontrollere, at olieskift blev udført regelmæssigt. Jo lavere kilometertal, jo bedre, men ikke lægge for meget værdi på kilometertal alene, den mekaniske tilstand af køretøjet er mere vigtigt.

Må ikke blive afskrækket af mindre kosmetiske problemer, ligesom buler eller ridser, medmindre det virkelig betyder noget for dig. Det er mere vigtigt for en bil at være i en perfekt mekanisk form, og hvis det har nogle mindre skønhedsfejl, vil det ikke være urimeligt at bede om lavere pris.

Hvilken slags bil skal jeg lede efter

Betingelsen af interiøret normalt siger en masse, så hold øje med overdreven slid på førersædet, rat, førerdør, betjeningsgreb og kontakter. Undgå biler med motor eller transmission problemer, selv om det ser ud som noget mindre, ofte, vil denne type problemer kræver dyre reparationer. Undgå dårligt rustne biler, selv om de store korrosion spots er blevet repareret.

Undgå alt for modificerede biler, hvis du kan lide ændringer, købe en almindelig bil og ændre det selv.