At vælge den rigtige bil

posted in: Guide til køb af bil | 0

Du vil ikke få en god aftale, hvis du bare surfer fra en forhandler til forhandler uden at vide, hvilken slags bil, du er på udkig efter.

Når du kender dit budget, er det næste trin at indsnævre dit valg ned til et par mærker og modeller. Overvej dine daglige kørselsbehov, og beslutte, hvad der er vigtigt for dig, hvilke funktioner du har brug for en bil.

Har du pendler over lange afstande for at arbejde?
Så har du sikkert gerne din bil til at være billig på gas.

Er sneklædte veje fælles hvor du bor?
Du vil måske din bil til at have de blokeringsfri bremser (ABS) osv…

Kan du lide lange weekend ture?
Du har sikkert brug for din bil til at have en fartpilot.
Dog være realistiske; ikke begrænser dig selv med en bestemt funktion.

For eksempel er hvis du er på udkig efter kun en 4WD vogn for lejlighedsvis udendørs ture og dit budget under 30.000, kan dit valg være meget begrænset, men du kan være i stand til at finde en hel del små eller mellemstore sedans for denne pris, også kan passe til dit formål.

Vælg den rigtige bil

Når du har en idé om, hvad slags bil, du ønsker at søge i Autotrader og se, hvad der er til rådighed til salg inden for din prisklasse.

Prøv at undgå første års modeller, som de normalt har flere glitches. Skriv ned dine mulige valg og sammenligne deres gas kilometertal, pålidelighed, sikkerhed ratings og andre funktioner, læse anmeldelser, forskning fælles problemer og klager.

Læs mere: hvad man skal kigge efter, når du vælger en brugt bil.
Dette vil give dig mulighed for at indsnævre din søgning til blot et par mærker og modeller.